Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Karmacsi József Egyéni Vállalkozó
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kaszaházi u. 21/eEmail: karmacsi@mobilio.hu
Web: www.mobilio.huTelefon: (30)235-2482
Fax: (92)599-183Gps: 46.8552957 , 16.8477072

Bevezető

gumi, gumiabroncs, gumi szerelés, könnyûfém felni, futómû beállítás, lézeres futómû beállítás, gumiabroncs Zalaegerszeg

Bemutatkozás

A Mobilio szervizekben vezetõ gumiabroncs és felni gyártók termékeit kínáljuk, amelyek mögött a legmagasabb szintû minõségbiztosítás, állandó fejlesztõmunka és nemzetközi gyártói termékgarancia áll. Esetleges garanciális problémájával hálózatunk bármelyik szervizét felkeresheti, függetlenül a vásárlás helyétõl, ma, holnap és holnapután is.

Szervizeinkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az Ön személyes igényeit megismerve a legmegfelelõbb megoldást javasoljuk. Csak olyan terméket ajánlunk, amely teljesítménye és mûszaki paraméterei alapján is megfelelõ az Ön gépkocsijához. Ez a megközelítés és szakembereink alapos termékismerete garantálja az Ön számára az optimális megoldást.

A kínálatunkban szereplõ termékek közül sok kiemelkedõ ár/érték arányt képvisel a saját kategóriájában, de nem mindegyik felel meg egyformán az Ön speciális igényeinek. A lehetséges alternatívák közül mi azt keressük és javasoljuk, amelyikkel Ön meggyõzõdésünk szerint a legmagasabb szinten lesz elégedett.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink

document.getElementById('map_canvas').className='myhidden' ;
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0