Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


A Vadóc Állatorvosi Rendelõ
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Eötvös u. 14.Email: drgomboslaci@gmail.com
Web: www.vadocdoki.huTelefon: (06-20) 519-6154
Gps: 46.8436871 , 16.8444935

Bemutatkozás

Dr. Gombos László magánállatorvos vagyok.

Zalaegerszegen születtem 1979-ben. Már iskolásként állatorvosnak készültem, szüleim hiába próbáltak lebeszélni róla. Tanulmányaimat 2004-ben fejeztem be a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán, Budapesten. Gyakorlataim során igyekeztem megismerkedni az állatorvoslás lehetõ legszélesebb körével. Az egyetemi évek alatt érdeklõdési körömet elsõsorban a kisállatok, és az egzotikus állatok iránti vonzódásom határozta meg. Ezen a területen igyekeztem minél több hasznos információt és gyakorlati technikát elsajátítani tanáraimtól, kollégáimtól.

Az egyetem elvégzése után nem is volt kérdés, hogy szülõvárosomban, Zalaegerszegen folytassam munkámat. Az egyre szûkülõ nagyállat létszám és a több éves kisállat-gyógyászati tapasztalat után talán egyértelmû is lett volna, hogy milyen profilt válasszak magamnak. Talán a sors keze is benne volt abban, hogy hazaérkezésemkor felkérést kaptam egy, a városhoz közeli nagyüzemi sertéstelep teljes körû ellátására. A kihívást és a lehetõségeket végiggondolva vágtam bele a munkába, és végzem mai napig legalább olyan, ha nem nagyobb lelkesedéssel, mint amikor elkezdtem.

Bár idõm jelentõs részét leköti a telep állategészségügyi gondozása, a kisállat-gyógyászatot továbbra is a szívügyemnek tekintem. Ebben partnerre találtam páromban és így született meg a rendelõ létesítésének gondolata, mely mostanra konkrét formát öltött.

A rendelõben és az életben is társam dr. Szûr Veronika a másik állatorvos, aki a rendelõnkben dolgozik. Mosonmagyaróváron született, tanulmányait 1996-2001 között az Állatorvostudományi Egyetemen, majd a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán végezte. Tanulmányai alatt több hónapos külföldi gyakorlatot töltött egyebek között a hannoveri valamint a bécsi Állatorvostudományi Egyetem Kisállatgyógyászati Karán. Az egyetem utolsó 2 évében szaksegédként dolgozott Budapesten egy kisállatorvosi rendelõben. 2002-tõl a Belgyógyászati tanszéken dolgozott 1 évig, majd kérésemre Zalaegerszegre költözött. Itt hatósági állatorvosként helyezkedett el, mellette pedig nekem segített és segít a kisállatpraxisban. Közös munkánk alatt két cikkünk is megjelent a Kisállatpraxis c. állatorvosi folyóiratban.

Néhány éve már terveztük egy állandó rendelõ kialakítását de ez több ok miatt csak most valósulhatott meg. Rendelõnk Zalaegerszegen az Eötvös u. 14 szám alatt a kapualj mögötti udvarban található. Feleségemmel egy irodahelyiséget alakítottunk át nem kis képzelõerõ és tervezgetés után állatorvosi rendelõvé, melyet igyekeztünk úgy megtervezni, hogy kényelmes legyen gazdinak és állatának ugyanannyira, mint amennyire praktikus a mi munkánkhoz. Rendelõnkben egyaránt tudunk kezelni ambuláns és krónikus megbetegedéseket, lehetõség van mûtétek, ultrahang valamint vérvizsgálat végzésére is.

Az állatorvos jelentõs szerepet játszik az állatok jólléte, egészsége, a közegészségügy és a környezet védelmében. Mint szakmánk képviselõi, célunk az állattartók igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelõ, magas színvonalú szolgáltatás nyújtása. Fontosnak tartjuk, hogy a gazdik megbízható partnernek tekintsenek, melynek elérése csak korrekt tájékoztatással és személyes kapcsolattartással lehetséges. Munkám során elengedhetetlen, hogy bárki a kezdetektõl bizalommal fordulhasson hozzám kérdéseivel, melyeket igyekszünk a lehetõ legmaximálisabban megválaszolni. Hisszük, hogy igazán minõségi munkát csak a teljes körû konzultációval, és a gazdival közös együttmûködéssel lehet elérni!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink

document.getElementById('map_canvas').className='myhidden' ;
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0