Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Gumijavító
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Vorhotai út 3.Email: info@szalaygumi.hu
Web: http://www.szalaygumi.huTelefon: 06/92-511-324

Bevezető

Gumik forgalmazása,Gumik javítása, Gumi- és kerékcsere, Felnik forgalmazása, Felnijavítás, felújítás

Bemutatkozás

A Szalay Gumiszerviz 1990-ben kezdte meg működését. Szalay János autószerelő mester a gépjármű javítás szakmai ismereteinek birtokában építette fel műhelyét. 1970-től először a szakmájában, majd 1978-tól 1990-ig autóvezetési szakoktatóként tevékenykedett. A kilencvenes évektől kezdett bele egy minden igényt kielégítő gumiszerviz megalkotásába.
Jelenleg már harmad magával, egy korszerű, centírozó, gumi- és felnijavító műhelyben fogadja az ügyfeleket. A kor igényeinek megfelelő computeres kerékcentírozástól kezdve, a legújabb elektronikai felnijavító gépig minden a precíz, pontos munkavégzést szolgálja a gumiszervizben. A vásárlók nagy raktárkészletből választhatják ki az európai, távol-keleti és a "világbajnok" gumimárkákat. Az évek során kialakult és állandóan növekvő ügyfélkör a bizonyítéka a jól végzett, határidős munkának.
Forgalmazott márkák: BARUM, MATADOR, SAVA, SEMPERIT, CONTINENTAL, ROADSTONE, NOKIAN, MICHELIN, GOOD YEAR, DEBICA, BFGoodrich stb. A fenti márkákon kívül bármely Magyarországon kapható gumifajta és gumitípus beszerzése 48 órán belül megoldható.
Kínálatunk:
- Lemez-és könnyűfém keréktárcsák - Targonca, személy és kisteher gumiabroncsok - Gumiszerelés, centírozás, defektjavítás korszerű gépekkel - Téli-nyári csere esetén a lecserélt gumiabroncsok tárolása - Használt gumiabroncsok és keréktárcsák forgalmazásaFőoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0