Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Boldogfai Lovastanya
Cím: 8992 Zalaboldogfa, Jókai u. 22.Email: boldogfailovastanya@citromail.hu
Telefon: (06-30)539-3226Gps: 46.8938606 , 16.7710458

Bemutatkozás

Megközelítés:
Megközelíthetõ a 76-os útról Körmend felöl Bagodnál elkanyarodva az útjelzõ tábla szerint, Zalaegerszeg felöl Hatházán keresztül. Ha bárki eltévedne útbaigazításért, hívja a 30/539-3226-os telefonszámot.

Boldogfai Lovastanya, a 76-os úton, Zalaegerszegtõl 6km-re Zalaboldogfán található egy nyugodt barátságos falucskában. A tanyánk a település szélén található, ahol békésen éldegélnek lovaink, kecskéinkkel, birkáinkkal és egyéb jószágainkkal. Az idelátogató vendégeinknek lehetõsége van a lovaglás megismerésére, megtanulására a gyakorlott lovasokat vadakban gazdag terepekre tudjuk elvinni. Aki nem kapott kedvet a lovagláshoz akkor lovas kocsin gyönyörködhet csodálatos vadregényes túra útvonalainkban.
Felnõtt tapasztalt lovasok számára rendszeresen szervezünk egy illetve több napos túrákat. Lovasaink kipróbálhatják magukat mind angol mind western stílusban is.
Nyáron hetes turnusokban gyermekek részére lovas táborokat szervezünk. Ahol a gyermekek megismerkednek a lovak és a tanyán élõ többi állat, tartásához szükséges teendõkkel, elsajátítják a lovak ápolását, szerszámozását és a lovaglás alapjait. A lovagolni tudok, csiszolhatják képességeikét, és túralovagláson is részt vehetnek Ha a családban akad, akit nem érdekel a lovaglás akkor igénybe veheti a füves focipályát, sétálhat, pihenhet az árnyas fák alatt. Szalonnasütésre és kültéri fõzésre is van lehetõség. Istállónkban mindig van hely lovak bértartására is.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0