Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Gála Társastáncklub-Zalaegerszeg
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Tüttősy út 4.Email: galatarsastancklub@gmail.com
Web: www.galate.huTelefon: 0670-431-9737
Gps: 46.8454120 , 16.8472302

Bevezető

A Gála Társastáncklub Egyesület 1998-ban alakult Kuzma Péter és Salamonné Kuzma Renáta táncpedagógusok és professzionista táncosok vezetésével. Növendékeink látványtánc magyar, Európa- és világbajnokok, minitől felnőtt korosztályig, a Magyar Táncsport Szakszövetség többszörös junior és felnőtt táncosai, csoportjai. Amit vállalunk: egyéni táncok, fellépések, versenyek, showműsorok, standard és latin-amerikai táncok, tánctanfolyamok, valamint esküvői és szalagavató táncok betanítása.

Bemutatkozás

A Gála Társastáncklub Egyesület 1998. júniusában alakult Kuzma Péter és Kuzma Renáta táncpedagógusok és professzionista táncosok vezetésével abból a célból, hogy a társastáncot népszerûsítse, elõsegítse a fiatalok szabadidejének hasznos eltöltését, fejlessze az ifjúság mozgáskultúráját és a tehetséges táncosokat a táncsport versenyekre felkészítse. Mindenekelõtt pedig az emberi érintkezés és viselkedés szabályait, normáit, elvárásait közvetítse a tánckultúra - ez az emberiséggel egyidõs kultúra - által. Jelenleg két tánctanár oktat az egyesületben, õk Kuzma Péter és Salamonné Kuzma Renáta. A formációs táncoknál nagy segítséget nyújt Babos Sándorné Marcsi néni a táncosok nyújtásában.A kiemelt célok között szerepel Zala megye társadalmi, kulturális életének gazdagítása is. Az egyesület büszkesége, hogy a "Táncmûvészet Világnapja" rendezvényét a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban hagyománnyá teremtette. Ugyanígy az évente megrendezésre kerülõ Gála Kupa társastánc verseny, melyre az idei évben is több mint száz versenyzõ párost vár az egyesület az ország különbözõ versenytánc mûhelyeibõl. Az egyesületnek mára kb. 170 aktív tagja van a megye különbözõ területeirõl. A versenytáncosok életkora jellemzõen 6 és 22 év közötti, de az óvodás, sõt a felnõtt és az idõsebb korosztály számára is mûködnek tanfolyami csoportok jelezve azt, hogy igény van az emberekben, a társadalomban a tánckultúra tudásának birtoklására. A tánc oktatása, a tánckultúra nevelés korosztályonként és tudásszintenként történik heti rendszerességgel,meghatározott óraszámban. Utánpótlásokról a tánctanfolyamok gondoskodnak, illetve számos növendék csatlakozik hozzánk a Keresztury Dezsõ ÁMK mûvészeti iskolájának társastánc tagozatos tanulói közül.
Érdeklődni és jelentkezni Salamonné Kuzma Renáta táncmesternél lehet a 30-288-7447 telefonszámon.
E-mail Nyomtatás Adó 1% Egyesületünk adószáma az 1%-os felajánlásokhoz: 18 95 93 94-2-20
Köszönjük, hogy ezzel is támogatja egyesületünket!


Keresőszavak

Gála tánc

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink

document.getElementById('map_canvas').className='myhidden' ;
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0